WELKOM BIJ SWIFT GROUP


Naar boven

Privacy,  Cookies & Disclaimer

BKlaar voor een nieuwe reis.


De Swift Toscane campers zijn afkomstig uit de fabrieken van Engelands grootste producent van toercaravans en campers: Swift Group Limited. Swift vervaardigt in haar 47 hectare grote productiefaciliteit, gevestigd in het Engelse Cottingham, meer dan 14000 caravans, campers en stacaravans onder de merknamen Swift en Sprite.


Het merk Swift is zelfs het grootste merk van vrijetijdsvoertuigen in Europa!

De filosofie van de Swift Group is het vervaardigen van hooggekwalificeerde voertuigen, die door het gebruik van de beste materialen en modernste productiemethoden zorgen voor probleemloos genieten.


Bij de vervaardiging van de Swift campers staat veiligheid voorop. Alle Swift modellen voldoen dan ook aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Om absolute perfectie te garanderen worden alle campers uitvoerig getest alvorens ze in productie gaan.


Een Swift camper is een moderne, maar tijdloze verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele geruststelling bij uw beslissing.


De keuze voor een nieuwe camper is een belangrijke. Deze website verschaft u alle informatie over de Swift campers van het seizoen 2018, zodat u samen met uw dealer de keuze kunt maken uit de beschikbare indelingen.


Swift After-Sales


Wanneer u een Swift camper koopt, koopt u meer dan alleen een camper. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After-Sales organisatie van Swift Group Limited, zodat u zorgeloos van uw camper en vakantie kunt genieten.


Swift kent een uitgebreid dealernetwerk. Zij zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op eerste klas service. Swift geeft op de opbouw van alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).